Notícies

« Veure totes les notícies

RECICORK, RECICLATGE NATURAL AL FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA 2011

24/02/2011

La iniciativa, emmarcada dins del projecte RETECORK, Xarxa Europea de Territoris Surers, un instrument per al desenvolupament sostenible en zones rurals, el qual va rebre la col·laboració de la Fundación Biodiversidad, va ser presentada a l'organització de l'esdeveniment i donat el caire sostenible d'aquest, va rebre tot el seu suport.

 

Així, es van distribuir saques a punts estratègics de l'espai del Mercat del Vi i es va demanar a tots els expositors que hi dipositessin els taps generats durant les jornades, els quals van col·laborar gustosament. També es van facilitar contenidors de vidre a l'Aula del Vi perquè s'hi dipositessin els taps generats durant les activitats com els tasts de vins.

 

Seguidament, tots els taps recollits seran triats per evitar la intrusió de materials sintètics i posteriorment incorporats al procés de reciclatge de la campanya RECICORK, reciclatge natural.

 

D'aquesta manera s'intenta transmetre els valors sostenibles del material i la seva noble naturalesa, per una banda als productors de vins, denominacions d'origen, bodegues, distribuïdors i, per l'altra, als consumidors finals.

« Veure totes les notícies