Notícies

« Veure totes les notícies

DIFERENTS ENTITATS ES COMPROMETEN AMB EL RECICLATGE DE TAPS DE SURO I ELS VALORS AMBIENTALS QUE COMPORTA AQUEST MATERIAL

08/03/2011

La signatura del conveni ha tingut lloc a les instal·lacions de CORK 2000 i durant l'acte han intervingut Lluís Medir, President de la Comissió Executiva de RETECORK, Manel Pretel, Director de l'Institut Català del Suro, Dolors Pallàs, Presidenta de l'Associació Andi, Jaume Romaguera, Gerent de CORK 2000 i com a cloenda, Sergi Sabrià, Alcalde de Palafrugell.

 

L'acte s'ha iniciat amb la firma pròpiament del conveni de col·laboració i seguidament amb uns parlaments dels representants de les entitats implicades. Cal destacar que aquest compromís adopta un caire significatiu ja que aglutina entitats que desenvolupen activitats ben diverses però convergeixen en un mateix objectiu: la promoció del suro a través de campanyes de reciclatge dels taps.

 

RETECORK es compromet a seguir treballant pel desenvolupament econòmic i social dels municipis i a seguir impulsant les campanyes per a la valorització dels vins tapats amb suro i reciclatge de taps de suro. L'Institut Català del Suro es compromet a seguir amb la tasca de promoció, potenciar l'activitat R+D i formar i assessorar als prescriptors clau. L'Associació Andi, associació d'atenció a infants i joves amb necessitats especials, ja queha encetat darrerament el projecte A tot tap, el qual rep la col·laboració de l'Obra Social d'Unnim, adopta el compromís de promoure el reciclatge dels taps de suro en l'entorn de la ciutat de Sabadell i sensibilitzar a la societat propera envers els valors ambientals del suro així com la sostenibilitat de les suredes i la importància del reciclatge. CORK 2000 es reafirma en la seva col·laboració, en la mesura del possible, en el procés de reciclatge de taps de suro tot incorporant-los a la seva cadena de producció. L'empresa és un dels agents integradors de la campanya pilot de reciclatge de taps de suro implantada a Palafrugell sota el títol RECICORK, reciclatge natural.

« Veure totes les notícies