Notícies

« Veure totes les notícies

RETECORK I RECEVIN UNEIXEN FORCES PER A LA PROMOCIÓ CONJUNTA DELS TERRITORIS SURERS I LES CIUTATS DEL VI

12/03/2011

L'onze de març es firma un conveni de col·laboració entre RETECORK i RECEVIN per a la utilització de taps de suro com a millor sistema de tapament i la promoció conjunta dels territoris surers i les ciutats del vi.

 

L'acte va tenir lloc a la ciutat de Logroño coincidint amb la XV Assemblea General de RECEVIN i durant aquest van intervenir el Sr. Dionísio Simao Mendes, President de l'Assemblea General de RETECORK - Xarxa Europea de Territoris Sureres i el Sr. Paulo Simoes Caldas, President de RECEVIN - Xarxa Europea de les Ciutats del Vi.

 

Les dues entitats coincideixen en la idoneïtat del tap de suro en els processos evolutius del vi, contribuent a la seva millora enològica. Les cultures del suro i del vi són essencials per a la protecció i el manteniment del paisatge i es posicionen com elements clau del desenvolupament econòmic, social i cultural de les diferents zones sureres i vitivinícoles a nivell europeu.

 

Per aquesta raó, RETECORK es compromet a contribuir en la difusió i la promoció de la cultura dels vins de qualitat lligada als territoris vitivinícoles mitjançant la campanya que impulsa a favor dels vins tapats amb suro i RECEVIN adopta el compromís de recomanar als seus membres i productors de vi la utilització del tap de suro com a millor sistema de tapament que existeix en termes de qualitat, medi ambient i funcionalitat.

« Veure totes les notícies