Notícies

« Veure totes les notícies

EL PROPER 18 DE SETEMBRE RETECORK PARTICIPA A LA FIRA LLAGOSTERA GIRA EL CONSUM, ORGANITZADA PER L’ÀREA DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA.

15/09/2011

Palafrugell, 15 de setembre de 2011.- El proper 18 de setembre RETECORK participa a la fira Llagostera gira el consum, la qual es nodreix de les diferents opcions de consum que existeixen tant de productes com de serveis que segueixen un criteri de sostenibilitat ambiental, social i econòmic.


Donat el caire sostenible de la fira, el suro hi té molt a veure. Només cal recordar la filosofia de la campanya que impulsa la Xarxa, RECICORK, reciclatge natural: Quan es treu un tap de suro i es comença a gaudir del vi, s’ha contribuït a fer viable el bosc, a preservar el medi ambient, i es té la seguretat que el vi ha estat guardat en les millors condicions. Un cop fora de l'ampolla, el tap es pot reciclar i comença una segona vida en les seves múltiples aplicacions: paviments, aïllants, complements, etc.


RECICORK, reciclatge natural, arriba al municipi de Llagostera. Durant tota la jornada, els assistents podran dipositar els seus taps de suro a l’estand de RETECORK, els quals seran incorporats a la cadena de reciclatge de la campanya que es va implantar anteriorment al municipi de Palafrugell. Posteriorment, es col·locaran saques corporatives per a la recollida dels taps de suro a la deixalleria municipal de Llagostera, d’aquesta manera, la campanya gaudirà d’una continuïtat en el temps.


Destacaran també les parades d’intercanvi i mercat de segona mà de particulars, mostra d’empreses de consum responsable, mostra de vehicles alternatius, demostracions, tallers, exposicions, música, etc. durant tot el dia al Parc de l’Estació, de 10h a 19h.

 

Per a més informació, podeu consultar el blog de la campanya http://giraelconsumallagostera.blogspot.com/

 


« Veure totes les notícies