Notícies

« Veure totes les notícies

LA FESTA DEL VI NOU DE CALONGE ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA PAISATGE SURER. MEDITERRANI. DIVERS.

08/11/2011

Palafrugell, 8 de novembre de 2011.- Paisatge Surer. Mediterrani. Divers, s’inaugura el proper dissabte, 12 de novembre, a les 12h al Castell Medieval de Calonge.

 

L’exposició fotogràfica, després de ser exposada durant gairebé dos mesos al Centre Cultural Blanquerna de la ciutat de Madrid, torna a terres catalanes.

 

Com bé saben, Paisatge Surer es nodreix de fotografies de Lluís Català dels diferents territoris surers a nivell estatal i pretén transmetre la riquesa i diversitat paisatgística d’aquests indrets. Tot això de la mà dels mateixos propietaris, treballadors i habitants, mitjançant textos de caràcter tècnic i vivencial.

 

En aquest cas, l’exposició s’emmarca dins de la Festa del Vi Nou del municipi de Calonge. Calonge és un municipi amb una llarga tradició vitivinícola i al voltant d’aquesta tradició, es celebra el cap de setmana del 12 i 13 de novembre la Festa del Vi Nou, on activitats, exposicions, tallers i espectacles omplen el centre històric del municipi.

 

L’exposició podrà ser visitada els dies 12, 13 i 19 de novembre d’11h a 14h i de 17h a 20h i els dies 20 i 27 de novembre d’11h a 14h.
« Veure totes les notícies