Notícies

« Veure totes les notícies

ELS TERRITORIS SURERS A LA FIRA INTERNACIONAL DE TURISME, FITUR 2012

17/11/2011

Palafrugell, 17 de novembre de 2011.- RETECORK i els territoris surers participaran a la propera edició de la Fira Internacional de Turisme, del 18 al 22 de gener, a través del projecte Territoris Surers. El suro i els paisatges surers base del desenvolupament sostenible en zones rurals, cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i el FEADER.

 

El projecte té per objectiu ajudar a consolidar la singularitat i identitat pròpia dels territoris surers i fer d'això un nou element de desenvolupament rural, apostant per la valorització turística dels mateixos.

 

La participació de RETECORK s'emmarca dins l'estand de la Xarxa Rural Nacional, el qual s'ubicarà al pavelló institucional i molt proper a l'estand de TURESPAÑA, condició que augmentarà notòriament la seva visibilitat i permetrà que professionals i públic visitant coneguin de primera mà la riquesa cultural, patrimonial i paisatgística dels territoris surers d'Espanya, a través de demostracions, tallers interactius, xerrades, etc.

 

FITUR és la trobada dels professionals del turisme amb la finalitat de dinamitzar i reforçar l’activitat turística, és un aparador a nivell mundial amb més de deu mil empreses expositores de 166 països i regions y més de 200.000 visitants en la passada edició; sense oblidar els gairebé 8.000 mitjans de comunicació internacionals que es van acreditar per l’esdeveniment.

« Veure totes les notícies