Notícies

« Veure totes les notícies

L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA PAISATGE SURER. MEDITERRANI. DIVERS, VA A TERRES CATALANES DESPRÉS DE ROMANDRE GAIREBÉ DOS MESOS A MADRID

12/11/2011

Palafrugell, 12 de novembre de 2011.- Aquest dissabte, 12 de novembre, s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica Paisatge Surer. Mediterrani. Divers,  al Castell Medieval de Calonge, en el marc de la Festa del Vi Nou del municipi. A la inauguració hi ha intervingut l’Alcalde de Calonge, Jordi Soler; el President de la Comissió Executiva de RETECORK, Lluís Medir; y el Regidor de Comerç de l’Ajuntament de Calonge, Joan Caner.

 

L’acte va comptar amb més de 150 assistents, els quals van gaudir d’un aperitiu mentre contemplaven la riquesa i diversitat paisatgística dels paisatges surers a nivell estatal. L’exposició fotogràfica es nodreix de fotografies de Lluís Català i textos de caràcter tècnic i vivencial escrits pels propis habitants, treballadors i propietaris; cal destacar que l’esmentada exposició s’emmarca en el projecte pilot Territoris Surers, cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i el FEADER, i el qual pretén ajudar a consolidar la singularitat i identitat pròpia dels territoris surers i fer d’això un nou element de desenvolupament rural.

 
Durant el cap de setmana del 12 i 13 de novembre, Calonge fa honor a la seva llarga tradició vitivinícola i al voltant d’aquesta, activitats, exposicions, talleres i espectacles emplenen el centre històric del municipi.
 

L’exposició podrà ser visitada els dies 12, 13 i 19 de novembre d’11h a 14h i de 17h a 20h i els dies 20 i 27 d’11h a 14h.

 

« Veure totes les notícies