Notícies

« Veure totes les notícies

ES CELEBRA LA PRIMERA TROBADA ANUAL DE REDECOR, LA XARXA TEMÀTICA DE L’ALZINA SURERA I EL SURO

09/12/2011

Palafrugell, 9 de desembre de 2011.- El passat 6 de desembre va tenir lloc la primera trobada anual de la Xarxa Temàtica de l’Alzina surera i el Suro - REDECOR, al Auditório da Ordem dos Engenheiros de Lisboa.

 

Aquesta reunió fou important, especialment, per a la discussió d’alguns aspectes de la dinàmica d’aquesta Xarxa, la qual pretén oferir la màxima informació sobre el sector surer així com crear una plataforma perquè els agents relacionats comparteixin les seves investigacions i projectes.

 

Luis Gil, gestor de REDECOR, realitzà una explicació completa i exhaustiva del pròxim funcionament d’aquesta. Va destacar que ja està disponible la pàgina web www.allaboutcork.org, encara no completament operativa, però la que serà la plataforma que integri la informació dels membres de la Xarxa així com tot aquell contingut que es desitgi compartir. A més, es pretén incloure en l’esmentada plataforma un espai dedicat a l’oferta i la demanda de feina relacionada amb el sector surer, així com apartats centrats en diferents àrees com estudis científics, articles publicats, esdeveniments, formació i àrea educativa, contactes, etc.

 

La jornada va comptar també amb la intervenció de representants i entitats vinculades al sector en dos diferents blocs. Destacà la intervenció del Sr. Dionísio Simão Mendes, President de l’Assemblea General de RETECORK, en la que va narrar la tasca de la Xarxa per la valorització dels paisatges i territoris surers així com intervencions des de perspectives culturals, productives o educatives.

« Veure totes les notícies