Notícies

« Veure totes les notícies

TORDERA ACULL LA 35a FIRA MERCAT DEL RAM

03/04/2012

Palafrugell, 3 d’abril de 2012.- La Fira Mercat del Ram de Tordera es va celebrar el passat cap de setmana al Parc Prudenci Bertrana arribant així a la seva 35a edició. Com marca la tradició local, la Fira ha estat de caràcter multisectorial i comptà amb una àmplia representació dels sectors industrial, serveis i alimentació; acollint també mostres d’automoció, comerç, artesania, gastronomia i productes locals... sense oblidar la trentena d’activitats d’oci i lleure per als visitants.


A més, com a bon aparador del municipi de Tordera, la Fira Mercat del Ram compta amb una important representació del teixit social i empresarial torderenc. A través de la Mostra d’Associacionisme Local, les entitats i col·lectius mostraren la seva activitat tot desenvolupant actes i tallers diversos que van dinamitzar l’espai de la Fira; així com l’empresariat hi va participar d’una manera activa destacant els restaurants locals.


En els darrers anys, atenent a les necessitats d’una societat cada dia més canviant, la Fira s’ha obert a nous mercats com ara l’habitatge, les noves tecnologies i el medi ambient. En aquest últim sector, el del medi ambient i la sostenibilitat, és on s’emmarca la participació de RETECORK dins la fira.


La Xarxa Europea de Territoris Surers hi va participar amb un estand corporatiu així com amb material promocional de les campanyes Sempre vins tapats amb suro i RECICORK, reciclatge natural. Cal destacar també que els visitants van poder contemplar part de l’exposició fotogràfica Paisatge Surer. Mediterrani. Divers, un recorregut per la diversitat i riquesa paisatgística dels territoris surers a nivell estatal; la qual s’emmarca dins del projecte Territoris Surers, cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER.


L’acte d’inauguració va tenir lloc el divendres, a les 17h, amb l’assistència del President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

« Veure totes les notícies