Notícies

« Veure totes les notícies

LES FESTES PATRONALS DE MUELAS DEL PAN ACULLEN L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA PAISATGE SURER. MEDITERRANI. DIVERS.

04/04/2012

Palafrugell, 4 d’abril de 2012.- Muelas del Pan, municipi membre de la Xarxa Europea de Territoris Surers des de l’any 2010, inaugurà el passat 1 d’abril l’exposició fotogràfica Paisatge Surer. Mediterrani. Divers. L’acte ha estat presidit per la Corporació municipal, el Sr. Luis Alberto Miguel Alonso, Alcalde del municipi, i ha comptat amb la presència de la majoria dels veïns.

 

L’exposició s’ha ubicat en aquesta ocasió a l’Edifici de Serveis Múltiples de Muelas del Pan degut a la coincidència amb les festes del Crist de Sant Esteve i podrà ser visitada del 2 al 15 d’abril de 10h a 14h i de 16.30h a 19h. Cal destacar que durant els mesos de juliol i agost de 2013, aquesta s’ubicarà al Centre d’Interpretació El Alcornocal, a Cerezal de Aliste.

 

La mostra s’emmarca en el projecte pilot Territoris Surers, cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER i rep la col·laboració de l’Institut Català del Suro, amb el recolzament d’Acció, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

 

 

Muelas del Pan acaba d’adherir-se al projecte Territoris Surers, que té per objectiu ajudar a consolidar la singularitat i identitat pròpia dels territoris surers i fer d’això un nou element de desenvolupament rural.

 

A través d’aquest projecte es pretén buscar noves oportunitats pel sector surer, recolzar la seva estructura productiva, millorar la capacitació dels seus treballadors, crear noves fonts d’ocupació mitjançant una gestió sostenible de les suredes i conscienciar a la ciutadania de la importància del consum de productes de suro.

« Veure totes les notícies