Notícies

« Veure totes les notícies

GRAN ACORD CONJUNT DEL SECTOR SURER EUROPEU PER A REALITZAR UNA CAMPANYA DE COMUNICACIÓ AL MERCAT ESPANYOL

31/05/2012

Palafrugell, 30 de maig de 2012 -  La presentació del compromís per part de totes les institucions sureres europees ha tingut lloc a l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, en el marc d’una jornada de treball i primera trobada de tots els representants implicats en la campanya de comunicació.
 

Aquesta jornada ha servit per reunir el Comitè d’Honor format pels presidents de les institucions representades en el projecte, amb la presència del Subdelegat del Govern de l’Estat a Girona com a representant del Ministeri d’Indústria de Madrid; i el Comitè Executiu compost pels responsables de màrqueting i comunicació d’aquestes entitats, amb la finalitat de definir l’estratègia i escollir l’agència de comunicació que portarà a terme la iniciativa per tal de donar valor al tap de suro en el mercat espanyol.
 

Les persones que han intervingut durant la presentació han estat: Juli Fernández, Alcalde de Palafrugell, municipi que ostenta la Presidència Executiva de RETECORK (Xarxa Europea de Territoris Surers); Enric Vigas, President de CELIÈGE (Confederació Europea del Suro); Francesc Jiménez, President d’AEI AECORK (Associació d’Empresaris Surers de Catalunya); Joan Ginesta, vicepresident d’ASECOR (Asociación Sanvicenteña de Empresarios del Corcho en Extremadura); Joao Rui Ferreira, President d’APCOR (Associació Portuguesa de Suro); Germán Puebla, Director General d’IPROCOR (Instituto del Corcho de Extremadura) i Manel Pretel, Director de l’ICSURO (Institut Català del Suro).
 

La campanya de comunicació al mercat espanyol cerca incidir sobre diversos públics: prescriptors i líders d’opinió, mitjans de comunicació, entorn vitivinícola (bodegues, consells reguladors), ONG’s, superfícies comercials i consumidor final. El pressupost global és de 300.000 euros finançat en un 50% a través del Ministeri d’Indústria i la resta per les entitats signants a l’acord. La imatge que definirà la campanya serà el logotip internacional del suro: CORK MARK.
 

En la iniciativa es plantejaran una sèrie d’accions, tant en l’àmbit dels mitjans tradicionals com en els mitjans online amb especial incidència en les xarxes socials, per tal d’arribar als diferents públics clau per assolir els objectius fixats.

« Veure totes les notícies