Notícies

« Veure totes les notícies

ALCALÁ DE LOS GAZULES ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA PAISATGE SURER. MEDITERRANI. DIVERS.

18/06/2012

Palafrugell, 18 de juny de 2012.- El 15 de juny s’inaugurà l’exposició Paisatge Surer. Mediterrani. Divers, organitzada per RETECORK, Xarxa Europea de Territoris Surers, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcalá de los Gazules i el GDR Los Alcornocales.

 

L’acte, a càrrec de Julio Toscano, Alcalde d’Alcalá de los Gazules, i Luis Romero, President del GDR Los Alcornocales, va tenir lloc al Centre Cultural Santo Domingo del municipi alcalaí, on podrà ser visitada fins el dissabte 23 del mateix mes, i va congregar a multitud d’habitants del municipi, així com visitants que passaven per la zona.

 

La mostra s’emmarca en el projecte Territoris Surers, desenvolupat per RETECORK i cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER. Aquesta pretén, a través de fotografies de Lluís Català, transmetre la diversitat del paisatge surer al llarg de la Península Ibèrica i fer coincidir coneixements tècnics i d’altres de caràcter vivencial mitjançant els textos que les acompanyen.

 

Les visites a l’exposició són guiades, incloent també la visualització d’un reportatge sobre La Pela a Alcalá de los Gazules, així com l’entrega de material divulgatiu sobre les utilitats del suro en el marc de la campanya promoguda pel GDR, Naturalmente Corcho.
« Veure totes les notícies