Notícies

« Veure totes les notícies

PEFC ESPANYA ORGANITZA EL SEMINARI MOBILITZACIÓ DELS PRODUCTES DE LA DEVESA A TRAVÉS DE LA GESTIÓ ACTIVA I SOSTENIBLE.

21/06/2012

Palafrugell, 21 de juny de 2012.- En el marc del projecte Territoris Surers, cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER, RETECORK ha près part del seminari Mobilització dels productes de la devesa a través de la gestió activa i sostenible, organitzat per PEFC i el qual s’ha dut a terme aquest mateix matí a Cassà de la Selva.

 

L’acte ha estat inaugurat per Jordi Aurich, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Girona, i Josep Maria de Ribot, President de PEFC Catalunya.  

 

La jornada s’ha desenvolupat mitjançant dues taules de debat donant a conèixer la importància d’una gestió activa com a motor de desenvolupament regional que, a través de la certificació forestal, doni resposta al compromís amb la sostenibilitat, i també s’han analitzat els reptes i oportunitats dels productes de la sureda per a la dinamització del sector surer.

 

La clausura del seminari ha estat dirigida per Enric Bagué, Alcalde de Cassà de la Selva i s’ha ofert tot seguit una cata de vins tapats amb suro certificat PEFC. Aquest seminari forma part del projecte Ecoemplea Corcho Sostenible, que es desenvolupa fruit de l’acord de col·laboració amb la Fundación Biodiversidad, en el marc del programa Empleaverde, i amb la cofinanciació del Fons Social Europeu, el qual té per objectiu promoure noves actituds d’emprenedoria, en el territori i en l’àmbit empresarial, que contemplin la eco-innovació i la sostenibilitat en la gestió de la sureda i la seva cadena de valor.
« Veure totes les notícies