Notícies

« Veure totes les notícies

LA DIVERSITAT DEL PAISATGE SURER A CORTES DE LA FRONTERA

12/06/2012

Palafrugell, 12 de juny de 2012.- Ahir es va inaugurar al local de Guadalinfo de Cortes de la Frontera l’exposició fotogràfica Paisatge Surer. Mediterrani. Divers. L’acte va anar a càrrec de l’Alcalde del municipi, Antonio Granero, i hi va assistir tota la corporació municipal així com la majoria dels habitants i visitants que es trobaven per l’indret.

 

La mostra s’emmarca en el projecte Territoris Surers, desenvolupat per RETECORK i cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER. Aquesta pretén, a través de fotografies de Lluís Català, transmetre la diversitat del paisatge surer al llarg de la Península Ibèrica i transmetre coneixements tècnics i vivencials de persones que han viscut, sentit i treballat el suro des de la seva infància.

 

L’exposició és de caràcter itinerant i recorre els territoris i municipis membres de RETECORK, a més d’altres sales interessades en el projecte i que aposten per la sostenibilitat, la conservació del paisatge i el suro com a producte natural, renovable i reciclable. Cal destacar que ha estat ubicada a sales tan emblemàtiques com el Centre Cultural Blanquerna de Madrid o la Sala Gaudí de la Pedrera de Barcelona.
« Veure totes les notícies