Notícies

« Veure totes les notícies

RETECORK A LA FIRA D’AGOST DE GRÂNDOLA

23/08/2012
Coruche, 23 d’agost de 2012.- La Xarxa, en la qual actualment el municipi de Coruche assumeix la Presidència de l’Assemblea General, té per missió representar i defensar els interessos de les col·lectivitats territorials amb presència del sector surer; contribuir a la valorització i difusió del llegat cultural i patrimonial vinculat a aquesta activitat i vetllar pel desenvolupament sostenible local a nivell econòmic, social i ambiental. RETECORK està compost per més de 60 socis de Portugal, Espanya, Itàlia i França. 

Remarcar la presència en l’acte d’inauguració del Secretari d’Estat d’Administració Local, Paulo Júlio, qui visità l’estand de promoció de RETECORK, moment en que Dionísio Mendes, Alcalde de Coruche i President de l’Assemblea General de la Xarxa, va aprofitar per subratllar la importància de l’activitat surera com a font de riquesa dels municipis durant més de dos segles, sent un important recurs de desenvolupament local, destacant també les virtuts del treball en xarxa. 

La Feira de Agosto do Turismo e Ambiente tindrà lloc fins el 27 d’agost, període en el que l’estand de divulgació de la Xarxa estarà present a Grândola, municipi membre també d’aquesta. En la present edició, la fira ha comptat amb un ampli espai d’exposicions, zona d’artesania, espai per les associacions i productes regionals i zona alternativa d’oci.
« Veure totes les notícies