Notícies

« Veure totes les notícies

LA IMPLICACIÓ DE LA CIUTADANIA, AGENTS SOCIALS, ECONÒMICS I L’ADMINISTRACIÓ, ÉS LA CLAU PER A LA PROMOCIÓ DEL SECTOR SURER I ELS SEUS TERRITORIS.

13/10/2012

San Vicente de Alcántara, 13 d’octubre de 2012.- El passat dijous, 11 d’octubre, va tenir lloc a l’Ermita de Santa Anna de San Vicente de Alcántara el taller participatiu organitzat per RETECORK. El taller s’emmarca en el projecte Territoris Surers, desenvolupat per la Xarxa i cofinançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el FEADER.

 

Amb aquest taller es pretén la recerca de noves oportunitats pel sector surer, crear noves fonts d’ocupació mitjançant una gestió sostenible de les suredes i conscienciar a la ciutadania de la importància del consum de productes de suro. San Vicente de Alcántara i la Mancomunitat Integral Sierra de San Pedro, ambdós membres del projecte Territoris Surers, tenen clar que la figura del suro és un element de promoció i desenvolupament del seu municipi i zona geogràfica, respectivament.

 

L’èxit de la sessió es va deure a la participació activa i implicació d’agents socials, econòmics, ciutadans i l’administració púbica. Alcaldes de municipis surers, empresaris turístics, la indústria, petits propietaris de finques, directors i gerents d’entitats culturals vinculades al sector expressaren les seves idees, opinions i visions sobre el camí que s’hauria de seguir després de tota la tasca feta.

 

RETECORK va recollir les intervencions dels presents i instà a una comunicació més àgil i efectiva entre els municipis i entitats del sector per avançar en una mateixa direcció i unint esforços.

« Veure totes les notícies