Notícies

« Veure totes les notícies

LA FIRA D’AGOST DEL MUNICIPI DE GRÂNDOLA, A L’ALENTEJO PORTUGUÈS, TANCA LES SEVES PORTES AMB UN BALANÇ MOLT POSITIU

27/08/2013

Palafrugell, 27 d’agost de 2013.- Ahir tancà les seves portes la Fira d’Agost, un dels més grans esdeveniments a la regió de l’Alentejo, Portugal. El certamen, organitzat pel municipi de Grândola, va ser inaugurat el passat 21 d’agost, amb un acte presidit per la Presidenta de l’Assemblea de la República, Assunção Esteves, al que hi van assistir centenars de convidats, entre ells Fernando Ruas, President de l’Associació Nacional de Municipis Portuguesos, l’Ambaixadora de Cabo Verde, Alcaldes, representants d’entitats religioses i militars, d’associacions, clubs, etc. i els principals agents econòmics de la regió.

 

Durant els sis dies, van passar pel Parque de Feiras e Exposições milers de visitants. Segons Ricardo Campaniço, Regidor de Turisme, Fires i Esdeveniments i coordinador de l’esmentada fira, l’aposta del municipi per un programa musical de qualitat i divers, ha contribuït decisivament a l’èxit de l’edició 2013; prova d’això és l’opinió expressada, personalment i a través de les xarxes socials, dels visitants i artistes que van passar per allà.

 

Grândola és un municipi surer, i a través de la presència de RETECORK a la fira, gràcies a representants de Coruche, municipi que actualment ostenta la Presidència Executiva de la Xarxa, es va pretendre transmetre als visitants la riquesa patrimonial i paisatgística del seu territori, així com explicar l’aposta ferma de RETECORK pel desenvolupament local sostenible dels municipis a través del sector surer.

« Veure totes les notícies