Notícies

« Veure totes les notícies

LA NOVA PLATAFORMA TECNOLÒGICA “DESCOBREIX ELS TERRITORIS SURERS” JA ESTÀ ONLINE, A QUÈ ESPERES?

08/10/2014

Palafrugell, 8 d’octubre de 2014.- Els territoris surers són exclusius d’una part molt concreta del Mediterrani Occidental, només es troben a set països del món: Portugal, Espanya, França, Itàlia, Marroc, Argèlia i Tunísia.

 

Aquests territoris, rics en patrimoni natural, històric i cultural, ofereixen un ampli ventall de possibilitats adequades per a tots els públics. Els amants de l’ecoturisme i la natura, els més aventurers, els gourmets i selectes, els històrics i tradicionals, les famílies i nens, els grans... trobaran en ells una multitud d’ofertes i productes per gaudir d’un ecosistema únic.

 

L’activitat surera, forestal i industrial, ha generat uns paisatges i unes poblacions singulars: cultura, urbanisme, arquitectura, gastronomia, festivitats... són petjades perfectament recognoscibles d’aquest ancestral quefer diari. A més, aquests municipis posen a l’abast del visitant equipaments culturals com museus i centres d’interpretació surers, aules de naturalesa, etc., per conèixer millor la realitat d’aquesta cultura i el que comporta en relació al desenvolupament sostenible d’aquests territoris.

 

Així, a través de “Descobreix els territoris surers” podrà descobrir de ben a prop la singularitat d’aquest paisatge i tot el que ens ofereixen els municipis, espais naturals i equipaments culturals surers, un magnífic objectiu pel nostre temps de vacances i oci.

 

Cal destacar que pel moment la plataforma tecnològica només està en castellà, però en breu serà publicada en català, anglès, alemany, francès, portuguès i italià.

« Veure totes les notícies