Notícies

« Veure totes les notícies

REPRESENTANTS DE L’ADMINISTRACIÓ D’ALGÈRIA VISITEN EL SECTOR SURER CATALÀ

16/12/2015

Palafrugell, 16 de desembre de 2015.- El sector surer català ha rebut la visita de representants de l’Administració d’Algèria en temes forestals: Conservation des Forêts de Wilayas, Centre de formation (École Nationale des Forêts), Direction de la gestion du patrimoine forestier, que durant quinze dies visitaran algunes empreses fabricants de taps de suro i institucions del sector, trobades organitzades pel Consorci Forestal de Catalunya i el Centre Tecnològic de Catalunya.

 

El motiu de la visita d’aquesta delegació és conèixer el sector surer català de més a prop i estudiar possibles vies de col·laboració o implementació dels models locals a Algèria, ja sigui en temes turístics, I+D+i, forestals, etc.

 

Al llarg de la seva estància a Palafrugell han visitat la seu de l’Institut Català del Suro, on el seu Director, Albert Hereu, ha explicat les línies estratègiques d’aquest organisme, els projectes en curs i els controls de qualitat que es duen a terme al laboratori Cork Center. Així mateix, Guillem Genover, Vicepresident de la Comissió Executiva de RETECORK, ha presentat la Xarxa Europea de Territoris Surers i els projectes executats durant els últims anys, ressaltant la tasca de promoció turística dels territoris surers i la col·laboració establerta entre municipis surers, universitats, institucions de l’àmbit surer, entre d’altres. Seguidament, els representants algerians han visitat el Museu del Suro.

« Veure totes les notícies