Notícies

« Veure totes les notícies

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA RECONEIX LA TASCA DELS REPRESENTANTS DEL PROGRAMA AMBASSADORS

22/12/2016

Palafrugell, 22 de desembre de 2016.- El passat 19 de desembre, es va celebrar al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat l’acte de reconeixement als representants del programa Ambassadors, de l’Agència Catalana de Turisme, i als Ambaixadors Catalonia Trade & Investment d’ACCIÓ, que amb les seves actuacions col·laboren en la projecció econòmica de Catalunya i el seu posicionament al món des de la vessant turística i empresarial.

 

El programa Ambassadors, impulsat pel Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme, aplega professionals reconeguts internacionalment que ajuden a promoure Catalunya com a seu per acollir congressos, reunions i esdeveniments. Actualment està format per 132 professionals catalans de referència, procedents de diferents sectors econòmics i de tot el territori català.

 

Guillem Genover, en representació de la Xarxa Europea de Territoris Surers - RETECORK, forma part d’aquest col·lectiu i no és l’únic representant del sector surer, Albert Hereu, Director de l’Institut Català del Suro, també és Ambassador.

 

El sector surer català, concentrat principalment a la província de Girona, pot semblar petit si el comparem amb altres indústries, però es tracta d’un sector obert, competitiu, innovador, atractiu i un dels més sostenibles actualment. A més de la indústria del tap i altres productes destinats al disseny o l’arquitectura, per exemple, el sector surer s’enfronta a un repte molt interessant: el turisme de natura o ecològic. Només set països al món poden oferir un bosc únic i una experiència singular al visitant que decideix conèixer aquesta cultura, llengua, gastronomia, patrimoni...

 

L’acte va comptar amb la participació, a més del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, dels secretaris d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert. També hi va assistir el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva. Finalment, el cap de l’Executiu va agrair a aquestes persones “la seva feina que beneficia el país, la seva gent i les seves empreses”.

« Veure totes les notícies