Notícies

« Veure totes les notícies

EL 20 DE JUNY ES VA REALITZAR LA QUARTA ENTREGA DE TAPS DE SURO A L’ASSOCIACIÓ LE.VISS, DE VERONA

05/07/2017

Calangianus, 5 de juliol de 2017.- El passat 20 de juny, van ser entregats a l’associació Le.Viss de Verona, 860 kg de taps de suro en el marc d’una campanya de reciclatge.

 

Els taps de suro van ser recollits entre els alumnes de les escoles primàries de Mirandola, Cavezzo, Concordia, San Possidonio, Medolla i San Prospero; associacions de voluntaris i empreses de la zona; i ciutadans particulars.

 

Aquesta és la quarta entrega de taps de suro que el Centre d’Educació Ambiental “La Raganella” coordina des del 2014, any en que les escoles van iniciar aquesta recollida. Els taps de suro s’envien pel seu reciclatge a través de l’organització sense ànim de lucre Le.Viss, la qual té un conveni de col·laboració amb AMIA i AMORIM CORK, en el marc d’un projecte de caràcter ètic.

 

Per cada quilo de taps de suro, les empreses participants en el projecte donen 0,70 cèntims d’euro, i aquesta quantia es destina a la investigació i assistència per a la leucèmia. Cal destacar que es tracta d’un projecte amb voluntat social però que a la vegada serveix per a la conscienciació ambiental, explicant de manera educativa que el suro és un material natural, sostenible i renovable; i que els seus paisatges acullen una gran riquesa ja no només de biodiversitat, sinó també cultural, patrimonial i gastronòmica. Consumir suro és cuidat del nostre planeta i d’un ecosistema únic en el Mediterrani.

« Veure totes les notícies